Rob Koppelmans

Mijn naam is Rob Koppelmans, geboren op 23 maart 1958 en opgegroeid in een ondernemersgezin.
Na het behalen van een administratieve MBO opleiding startte ik in het familiebedrijf. Kort daarna werd de overstap gemaakt naar de NV Philips Gloeilampen Fabrieken, alwaar naast een succesvolle SPD studie, ook een Management Development traject doorlopen werd.

Na 10 jaar Philips vervolgde mijn carrière zich langs diverse familie bedrijven in het MKB (DGA structuren) en enkele grote internationale concerns. De opleiding tot Accountant Administratie consulent (AA accountant) werd, met uitzondering van Nederlands Belasting recht, succesvol afgesloten. De praktische kennis wordt continue verder uitgebreid door vakgerichte, kortstondige opleidingen op het gebied van juridische zaken, treasury, het besturen van bedrijfsonderdelen maar ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van onder andere AO/IC, IFRS en Dutch GAAP zijn continue onder de aandacht.

Naast een brede talenkennis (Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans) heb ik ook een ruime ervaring met diverse Europese culturen en hun verschillen. Ik heb leiding gegeven aan teams van 5 tot 45 medewerkers, maar bovenal weet ik me goed te verplaatsen in de gedachtewereld van de MKB ondernemer.

Na meer dan 30 jaar ervaring als controller/CFO en Financieel Directeur, ben ik sinds 2008 directeur van FINOX B.V., financieel- en interim-management. Ik verricht deze werkzaamheden regelmatig ook in samenwerking met andere professionals. Hiernaast ben ik tevens verbonden aan de HEAO te ’s-Hertogenbosch als extern examinator voor het vakgebied AO-IC.

Rob Koppelmans - Eigenaar Finox
Rob Koppelmans
(Interim) Controller/ CFO